Vi accepterer disse kort
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRA 49 kr.

FRI FRAGT
VED KØB OVER 500,-

14 DAGES
FULD RETURRET

Nyheder

Dansker i troperne

Allan Lilbæk med en af de bomstærke bonefish, som Los Roques er blevet så kendt for. 20.04.09 – SALTVANDSFISKERI I TROPERNE er noget af det vildeste, man som fluefisker kan opleve. Det har Allan Lilbæk fra Holstebro måttet sande efter at han i starten af april var på fiskeferie på den Venezuelanske øgruppe Los Roques. Her stiftede han bekendtskab med nogle af tropernes helt store fightere såsom jacks og bonefish, og i processen fik han set rigeligt til baglinen på sit medbragte Vision hjul.

Allan fortæller, at han hver dag blev sejlet forskellige steder hen, og at han som regel kunne stå på land og spotte fiskene. I løbet af ferien blev det til et utal af fisk på Gummi Minnows, men især fangsten af en 4,5kilos bonefish står klart i Allans hukommelse. Den store bonefish blev under hele fighten fulgt på tæt hold af en barracuda på mere end en meter. Og da det langt om længe lykkedes Allan at lande og afkroge fisken, stod den voldsomme barracuda blot to meter fra ham, og ventede på sin "belønning".

Om bonefishen slap helskindet fra hele miseren melder Allan intet tilbage om, men de snedige barracudaer langs Los Roques kyst har efterhånden snuppet en del fluefiskeres fangster – både under udtrætningen og efter genudsætningen.

Denne artikel Dansker i troperne er oprindeligt publiceret på Fisk & Fri.