Vi accepterer disse kort
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRA 49 kr.

FRI FRAGT
VED KØB OVER 500,-

14 DAGES
FULD RETURRET

Nyheder

Rudskallen giver en rigtig god fight. Også her i sommervarmen hvor alt andet står stille. 09-06-08 – VI KENDER DET ALLE SAMMEN. Solen bager fra en skyfri himmel og tempoet sættes automatisk ned på absolut minimum. Vi gider ikke røre os når det er 25-30 grader. Vi vil meget hellere sidde med kold øl i skyggen og tænke på de mange fisk, der heller ikke vil noget i denne stegende hede.

Trods varmen har dette forår budt på et virkeligt godt fiskeri efter rudskaller til Jørgen Skårup fra Hadsten. På langt de fleste ture har han fanget fisk over kiloet og de er bestemt ikke ramt af varmen – tværtimod. – Efteråret er ellers min favoritsæson i jagten på rudskaller, men det fine vejr, har helt sikkert haft en positiv indvirkning, fortæller Jørgen Skårup til Fisk & Fri. – Denne dag havde jeg et super fiskeri med cocktail tigerorm/majs og det gav pote. Jeg fik 3 fisk over kiloet med den største på 1.530 gram fordelt på 43 centimeter.

Der er ingen grund til at opgive fiskeriet fordi åen er fattig på vand og søernes vandtemperatur ligger højt. Der er altid fisk at fange. Der handler bare om komme af sted. Så kan man jo altid tage de kolde øl med til pauserne.

Denne artikel For varmt til at fiske? er oprindeligt publiceret på Fisk & Fri.