Vi accepterer disse kort
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRA 49 kr.

FRI FRAGT
VED KØB OVER 500,-

14 DAGES
FULD RETURRET

Nyheder

Flotte farver fra denne kildeørred. Fisken var 2.8 kilo og 61 centimeter 30.10.08 – REGNEN væltede ned i lårtykke stråler over det meste af landet i søndags. Men hvornår har regnvejr holdt en inkarneret lystfisker tilbage? Og hvem gider også ligge under dynen en søndag morgen i oktober mens det pisker ned? Én der ikke blev holdt tilbage af vejret var Brian Thomsen fra Nordjylland. Læs hans regnvåde søndagsberetning her:

– Vi var nogle stykker som blev enige om at tage til Medestedet for fange nogle af søens regnbuer og kildeørreder (ja, jeg har endnu ikke fanget sådan en). Det stod ned i stænger da jeg ankom til søen kl. 8, så jeg fik lavet en lille lejrplads ved et af bordene under den medbragte parasol. Ganske kort efter kom Esben. Der var ikke meget gang i ørrederne, så den først 1½ time gik uden fangst. Jeg riggede min spinnestang til, og allerede efter få kast skete der noget. En flot kildeørred angreb min spinner i et voldsom hug, og så begynde en god fight. Esben kunne lande den for mig efter en god fight, og så kunne der lige tilføjes endnu en fisk på CV´et. Stort tillykke herfra med den flotte fisk.

Denne artikel Gråt vejr gir´ røde fisk er oprindeligt publiceret på Fisk & Fri.