Vi accepterer disse kort
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRA 49 kr.

FRI FRAGT
VED KØB OVER 500,-

14 DAGES
FULD RETURRET

Nyheder

Gulp Cup 2010

Robin Abrasevic med sin vinderregnbueørred på 5,842 kilo. Den blev efterfulgt af fisk på 4,9, 3,6 og 3,5 kilo fanget af henholdsvis David Kornfelt, Claus Poppovic og Simon Larsen.04.05.10 – SOL, BLÆST OG TEMPERATURER på den forkerte side af behageligt lunt dannede sammen med Ørsted Fisk & Golf rammen om det første af syv Gulp Cup 2010 arrangementer. Der var mødt 100 veloplagte lystfiskere op ved søen, hvor starten skulle gå klokken 08.00.

Der gik ikke mange minutter inden den første havde fisk på. Siden fulgte fisk efter fisk, men som det så ofte sker, når alle bruger samme type agn i et begrænset område, gik fiskeriet lidt dødt efter ca. 2 timer. Der var på det tidspunkt landet ca. 30-40 fisk, hvilket må siges at være rimelig godt.

I den døde periode blev der stadig fanget sporadisk med fisk, og det var især de lystfiskere, der var indstillet på at ændre taktik eller fiske med andet end den sædvanlige foretrukne agntype, der nu fik udbytte af deres ihærdighed. Dagens vinder skiftede på dette tidspunkt plads og luskede lige så stille rundt med sit bombardaflåd og fiskede med Gulp Bombard i Chunky Cheese. På det tidspunkt var dagens største fisk på 4,9 kilo og næststørste på 3,8 kilo. Men denne stilling blev der lavet godt og grundigt om på, for den dygtige lystfisker kunne nu bringe en flot ørred på ikke mindre end 5.8 kilo til vægten og dermed lægge sig solidt i spidsen for konkurrencen. Her blev han, indtil det med fire dyt blev annonceret, at konkurrencen var slut.

Se eventuelt mere på Gulp.dk

Denne artikel Gulp Cup 2010 er oprindeligt publiceret på Fisk & Fri.