Vi accepterer disse kort
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRA 49 kr.

FRI FRAGT
VED KØB OVER 500,-

14 DAGES
FULD RETURRET

Nyheder

ANNONCE:

Efteråret er over os – og snart er det vinter. Hvis du ikke allerede har et par gode støvler, der kan holde dig tør og varm gennem den våde, mørke og kolde tid, så er det nu, at du skal slå til.

– Til lystfiskerne er der især to modeller, der er oplagte – nemlig Hanwag Brenner Wide GTX og Canyon Wide GTX, siger Pamela Lukunku fra Fenix Outdoor, der har agenturet på de kompromisløse læderstøvler fra Hanwag.

-Læderstøvlerne fra Hanwag giver en suveræn ankelstøtte, er nærmest uopslidelige og er monteret med en skridsikker samt stødabsorberende Vibram Endurance sål. Snørebåndets sidste opstramning sker via et par kuglelejehægter, så du er sikker på, at støvlen smyger sig helt perfekt om din fod. Kombinationen af vokset nubuck læder samt en 100 % vandtæt og åndbar GoreTex membran gør, at du vil kunne holde din fødder tørre og varme på selv den mest smattede fisketur her i efteråret, slutter hun.

Hanwag har – siden 1921 – viden og erfaring om, hvordan fodtøjet skal sidde. Skal du forkæle dig selv med robust, fleksibelt og komfortabelt fodtøj, så kig efter Hanwag – se mere her: www.hanwag.com

Denne artikel Hanwag: Så er støvletid! er oprindeligt publiceret på Fisk & Fri.