Vi accepterer disse kort
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRA 49 kr.

FRI FRAGT
VED KØB OVER 500,-

14 DAGES
FULD RETURRET

Nyheder

Junior jerkbait.

Jerkbaitfiskeri er en lynende effektiv metode til sommerens træge gedder. Det har unge Thomas Askjær også måttet sande. På hans første tur med sit nye jerkbaitsæt fra Fisk & Fri fangede han denne flotte gedde på 62 centimeter. 23.07.09 – UNGE THOMAS ASKJÆR har sendt os en lille beretning fra det nordjyske. Han havde netop indkøbt et nyt jerkbaitsæt fra Fisk & Fri, og så skulle turen ellers gå til den lokale mose sammen med lillebror, Lasse.

Spændte på om fiskeriet med det nye grej ville gå op i en højere enhed, påbegyndte Thomas jagten på mosens sommertræge gedder. Efter en lille times fiskeri blev Thomas’ orange Buster Jerk taget i et voldsomt plask, og en 5-10minutter lang fight kunne følge. Det hele endte godt. Gedden kom på land, og det nye grej blev dermed behørigt indviet. Et stort tillykke med den fine fangst skal lyde herfra.

Skulle du være blevet nysgerrig på jerkbaitfiskeriet, og ønsker du at få del i de imponerende geddefangster, som mange af de dygtige jerkbaitfiskere rundt om i landet præsterer, så kan du finde et spændende tilbud på et jerkbaitsæt under Fisk & Fri’s abonnementstilbud.

Denne artikel Junior jerkbait. er oprindeligt publiceret på Fisk & Fri.