Vi accepterer disse kort
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRA 49 kr.

FRI FRAGT
VED KØB OVER 500,-

14 DAGES
FULD RETURRET

Nyheder

Peter Juul Hansen med sin flotte 7,55 kilos brasen. PETER JUUL HANSEN har efterhånden en uhyggelig bunke storbrasen på samvittigheden – heriblandt den gældende danmarksrekord på 8,2 kilo fra 2007.

– Efter flere overnatninger i jagten på de store brasener, lykkedes det mig endelig at fange et pragteksemplar af slagsen, fortæller han til Fisk & Fri. – Der var fodret og fisket jævnligt på pladserne gennem de sidste 2 måneder, og efter kun at have fanget mindre fisk, var jeg lige ved at opgive håbet om at se en af de store på land i år.

En aften midt i juni blev de tre stænger pakket ud igen, og taklerne med method-feeder blev placeret på foderpladserne. Som foder brugte jeg en blanding af Big Fish, Halibut BBQ, Big Water Mix, og 6mm krill pellets fra Browning, 8-10 cm forfang med en langskaftet str. 8 krog, og som agn gule gummimajs med et lille stykke skum, så agnen blev løftet et par cm over bunden. Der var en svag pålandsvind ind på pladsen, og jeg mente, at forholdene ikke kunne blive meget bedre. Alligevel var det først omkring kl. 5 om morgenen, at jeg endelig kunne nette en af de rigtig store brasener. På land blev den vejet til 7,55 kg, og målt til knap 70 cm – og jeg var glad. Brasenen er iøvrigt en "jubilæumsfisk" – nemlig min brasen nr. 10 over 7,5 kg, hvor jeg de sidste 4 år har satset meget på store fisk, slutter Peter Hansen sin beretning til Fisk & Fri.

Denne artikel Kæmpebrasen på gummimajs er oprindeligt publiceret på Fisk & Fri.