Vi accepterer disse kort
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRA 49 kr.

FRI FRAGT
VED KØB OVER 500,-

14 DAGES
FULD RETURRET

Nyheder

aborre og Gedde til Mads Davidsen

Mads Davidsen har været et par gange ude og fiske til Predator Cuppen. Det har kastet nogle ganske fornuftige fisk af sig, – bl.a. en flot aborre. Her er hans rapport:
For nyligt var jeg afsted med min fiskemakker Lasse Brun i hans båd, for at fange nogle gedder. Selvom fiskeriet var sløjt, fik jeg tre mindre gedder på en 18 cm Anton fra Wintherbait. Et par timer inde i fiskepasset, besluttede vi os for at flytte plads. Undervejs til den nye destination, kom vi forbi en lavvandet vig, som så indbydende ud. Det skulle selvfølgelig afprøves, for at se om der ikke lige skulle stå en gedde eller to. Det gjorde der, men det var ikke gedderne der var i hopla her. I stedet huggede en rigtig fin aborre på 46 cm og 1,06 kilo, som havde taget det store gummidyr.

Sviptur gav ny personlig gedderekord
Jeg var efterfølgende ude for at fiske et par timer sammen med en god fiskekammerat. Det blev ikke til mange fisk, men det til trods, så lykkedes det for min kammerat, at slå hans personlige rekord med en flot fisk på 93 cm. Jeg havde også heldet med mig denne aften. Det lykkedes nemlig for mig, at overliste en fisk i næsten samme størrelse. Min fisk vejede 6,7 kilo og var lige så lang. Både aborre og gedde tilmeldes predator cuppen!

/ask

Denne artikel Kilos aborre og fin gedde til Mads Davidsen er oprindeligt publiceret på Fisk & Fri.