Vi accepterer disse kort
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRA 49 kr.

FRI FRAGT
VED KØB OVER 500,-

14 DAGES
FULD RETURRET

Nyheder

Laks til fødselaren

13-årige Lars Jørgen med sin første laks nogensinde. Og så blev den tilmed fanget på hans fødselsdag.

26.08.10 – NORSKE STIG EDVARDSEN var for nyligt på Bornholm med sin 13 årige søn Lars Jørgen. Lars Jørgen havde fødselsdag, og det eneste han ønskede sig var en trollingtur efter laks. Det ville Per Sjøstrøm fra Hotelpension Verona gerne være behjælpelig med, også selvom sæsonen måske ikke var den allermest oplagte. Han tog kontakt til Jan Ljunggreen, havnefogeden i Simrishamn, for at høre om han havde nogle nyttige information. Han kunne oplyse Per om, at der var taget laks ved Langegrund, og det var netop her, at Per, Stig og Lars Jørgen startede fiskeriet.

Der var masser af hornfisk, fortæller Per, og dem var vi jo ikke så glade for. – Men efter et par timer lykkedes det. Der var hug. Den huggede i 60 fod på blink. Lars Jørgen fightede det bedste han kunne, og efter et kvartes tid var den fine laks ombord. Den var ikke så stor – 3,5 kilo – men glæden var ikke mindre af den grund. Lars Jørgen udbrød glædestrålende, at det var den bedste fødselsdagsgave han havde fået, og så var hans far selvfølgelig også glad og stolt.

– Da Lars Jørgen satte lakseflaget var det med stor stolthed. Resten af dagen blev det kun til hornfisk, men det gjorde ikke så meget, slutter en glad Per Sjøstrøm.

Denne artikel Laks til fødselaren er oprindeligt publiceret på Fisk & Fri.