Vi accepterer disse kort
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRA 49 kr.

FRI FRAGT
VED KØB OVER 500,-

14 DAGES
FULD RETURRET

Nyheder

Krystal klart vand, endeløse flats og masser af bonefish. Følg til Los Roques i Venezuela, hvor alt kan ske.

AF Hanna Bossow Vestergaard

MIN FISKEFEBER ER HØJ, og klokken er kun otte om morgenen. Jeg kan næsten ikke vente, med at jagte og fighte de store stærke bonefish. Efter en halv times tid sejler vi roligt ind mod det lave vand på den første pancake flat.

Fra båden synes jeg vandstanden virker høj, og ganske rigtigt – da jeg hopper i fra båden, når vandet mig til hoften. Samtidig har solen ikke rigtig fået fat, så lyset er ikke optimalt. Mit hjerte synker en lille smule, for det her bliver vist svært.

BONEFISH er svære at spotte i det høje vand med koraller og tang på bunden. Vores guide, Jose, gestikulerer, at vi sejler videre til en anden pancake flat, som ligger et stykke væk. Her får vi os en overraskelse!

LÆS HELE ARTIKLEN I DETTE NUMMER AF FISK OG FRI

Denne artikel LOS ROQUES: PÅ BONEFISHJAGT I VENEZUELA er oprindeligt publiceret på Fisk & Fri.