Vi accepterer disse kort
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRA 49 kr.

FRI FRAGT
VED KØB OVER 500,-

14 DAGES
FULD RETURRET

Nyheder

Tom Nielsen med en flot midtjysk gedde på 10,1. Denne fisk var bare en blandt en flot stribe gedder på flere dages fiskeri. 09.01.09 TOM NIELSEN, som er formand i Gundsø Sportsfiskerforening har sendt os følgende rapport fra juleferien: – Dagene mellem jul og nytår blev tilbragt i båden på en midtjysk sø på jagt efter gedder.

2 juledag kom der en kæmpe hvirvel bag flåddet og stangen krøllede helt sammen. Desværre må fisken have hugget forkert for da den kom til båden sad krogen i siden. Heldigvis var skaden på fisken minimal den var utrolig tyk så vi valgte at veje den – 11.9 kilo sagde vægten. Resten af dagen gav en fisk på 8,75 kilo til min makker og de næste par dage kom der kun mindre fisk i båden.

Men så d. 30. var de store på finnerne igen og hele 5 stk over 8 kilo med den største på 10,1 kilo var en tur oppe og vende i båden.

Dagen efter var vi igen ude et par timer men kulden havde taget til og bidelysten var faldet men det blev da til en 5 kilo og en rigtig fin fisk på 9 kilo, slutter Tom.

Denne artikel Midtjyske gedder på stribe er oprindeligt publiceret på Fisk & Fri.