Vi accepterer disse kort
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRA 49 kr.

FRI FRAGT
VED KØB OVER 500,-

14 DAGES
FULD RETURRET

Nyheder

Næbdyrene er her

Denne fine hornfisk blev fanget på blink og blev dagens eneste fisk. Når hornfiskene for alvor indfinder sig langs kysterne her i maj måned, er det dog ikke ualmindeligt at fange 10, 20, 30 eller flere fisk på én dag. 29.04.09 – MAJ ER MÅNEDEN, hvor de danske kyster og fjorde invaderes af massive mængder hornfisk. Men allerede her i slutningen af april bliver de første hornfisk fanget, og blandt dem, er der som regel nogle meget store fisk.

17årige Aksel Sørensen fra Svendborg Sportsfiskerforening, var for nyligt en tur på den fynske kyst sammen med sin kammerat Jonas. Han fortæller, at de ikke havde mærket noget hele dagen, da der pludselig forplantede sig et ordentligt nyk i stangen.

– Først troede jeg, at det var et bunghug, men da jeg skulle til at rive min kystwobler fri, tog fisken et kæmpe udløb. Vi blev hurtigt klar over at det var en stor fisk, og til at starte med troede vi, at det var en havørred på et par kilo. Men da jeg endelig fik den ind til land efter en god fight med nogen lange og hårde udløb, fandt vi ud af, at det var en hornfisk.

I det nye nummer af Fisk & Fri kan du læse mere om, hvordan du griber maj måneds spændende fiskeri efter hornfisk an.

Denne artikel Næbdyrene er her er oprindeligt publiceret på Fisk & Fri.