Vi accepterer disse kort
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRA 49 kr.

FRI FRAGT
VED KØB OVER 500,-

14 DAGES
FULD RETURRET

Nyheder

Der er ikke længe til, så du kan godt begynde at gøre dig klar: Odense Å Sammenslutningen byder velkommen til Odense Å og Fjord premieren lørdag den 2. marts 2019. Samtidig åbnes fiskeriet igen til endnu en begivenhedsrig sæson i Sammenslutningens fiskevande for medlemmerne af foreningerne i Sammenslutningen og dagkortfiskere. Fiskeri på selve premieredagen i åen er kun tilladt, hvis man har købt premierekortet, som kan købes i Odense i følgende butikker: Fiskeri og Natur, Go Fishing, Odense Jagt og Fritid og i Svendborg hos Michaels Jagt og Fiskeri.

Odense Å og Fjord premieren har løbet af stabelen i 37 år, med sidste års premiere som desværre blev aflyst pga. store isdannelser i åen, så det burde have været 38 år. Det er en helt speciel dag ved åen, hvor lyst- og sportsfiskere fra hele Danmark og nabolande mødes. Flotte havørreder bliver fanget og beundret, og utallige fiskehistorier bliver fortalt. Premieren åbnes af Odense Å Sammenslutningen om morgenen inden kl. 7.00 live på Odense Å og Fjordpremierens side på Facebook. I år er der en mobil indvejningsplads ved det Varme Vand fra kl. 7.00 til 8.30 af hensyn til første fangst fra åen.

Indvejning, morgenmad for formænd og inviterede, premierearrangement og præmieoverrækkelser kommer i år til at foregå i Ung Nord Hallen Victoriagade 33 grundet ændringer i parkeringsreglerne langs fiskevandet. Rådmand Jane Jegind fra Odense Kommune holder en tale inden præmieoverrækkelserne. Efterfølgende uddeles der præmier for den første godkendte fangede laksefisk, de ti største laksefisk og en præmie for dagens flotteste laksefisk samt juniorpræmier. Vel mødt ved åen!

Denne artikel Odense Å og Fjord premieren 2019 er oprindeligt publiceret på Fisk & Fri.