Vi accepterer disse kort
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRA 49 kr.

FRI FRAGT
VED KØB OVER 500,-

14 DAGES
FULD RETURRET

Nyheder

Denne velproportionerede gedde kunne ikke modstå en langsomt fisket og pulserende Magic Minnow kaninskindsflue fisket på spinnegrej.

12.06.10 – JENS BURSELLS artikel om kaninskindsfluer til spinnefiskeri efter gedder vakte tilbage i 2008 behørig opsigt, og flere skarpe geddefiskere tog efterfølgende metoden til sig. Også Orla Abildgren havde fået nys om denne nye form for fiskeri, og han købte sig i den forbindelse en håndfuld nye Magic Minnow Monsterfly kaninskindsfluer og fluerne blev for nyligt søsat på en flyderingstur til Åslyngen i Ribe Vesterå. Her viste de sig lynende effektive, og med største fisk på 103 centimeter og syv kilo, efterlod fluerne ingen tvivl i Orlas sind, om deres kvaliteter. Han er vildt begejstret for de nye fluer, og mon ikke den ihærdige geddefisker vil få endnu flere fisk på metoden, når først han får den pudset helt af!

Er du blevet nysgerrig på fiskeriet med spin-fluer til gedder, så kan du læse Jens Bursells artikel i Fisk & Fri’s online artikelarkiv ved at følge dette link.

Denne artikel Pelsklædt geddeagn sejrede er oprindeligt publiceret på Fisk & Fri.