Vi accepterer disse kort
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRA 49 kr.

FRI FRAGT
VED KØB OVER 500,-

14 DAGES
FULD RETURRET

Nyheder

Predatorcup

Der konkurreres et helt kalenderår med månedlige opdateringer i Fisk og Fri. Fisk tilmeldt andre konkurrencer eller offentliggjort på andre medier end Fisk og Fris, kan ikke deltage i konkurrencen.

Tilmeldte fangster må maksimalt være en måned gammel ved tilmeldingen. Deadlines for tilmelding af fisk er 8. februar (marts nr), 10. marts (april nr), 10. april (maj nr), 10. maj (juni-juli nr), 20. juni (august nr), 10. august (sept nr), 10. sepember (okt nr), 10. oktober (nov nr) 10. november (december nr) og 5. januar (feb nr). Du tilmelder fisk ved at sende fangstberetning, samt billede dokumentation til e-mail adressen: mb@fiskogfri.dk

 

Der kan tilmeldes fisk i følgende kategorier:

  • Gedde
  • Aborre
  • Sandart

Catch- and release

Da folk skal have mulighed for at genudsætte fiskene, til glæde for fiskebestandene, konkurreres udelukkende på fiskenes længder. Fisk der ønskes tilmeldt konkurrencen, måles fra snudespids til halespids (med målebånd liggende vandret på jorden). Fiskens vægt må gerne oplyses, med dette har ingen betydning for den samlede pointstilling.

Rovfisk: Predator Cup i Fisk & Fri Fiskeriet efter søernes rovfisk bliver mere og mere populært. Fisk & Fri har derfor valgt at starte Danmarks største Predator Cup – hvor der dystes i at fange de flotteste og vildeste rovfisk. Det er bare med at komme op af stolen og ud til vandet, for i hvert eneste nummer får du nu muligheden for at vinde lækre præmier.

Billeddokumentation

Fisk der ønskes tilmeldt konkurrencen, skal indsendes med minimum to billeder af fisken. Ét af fiskens side, hvilende på en afkrogningsmåtte, med et synligt målebånd langs med fisken (hele fisken skal være synlig) samt et trofæ billede af fisken, hvor fangeren poserer med fisken.

Antal af tilmeldte fisk

Der må tilmeldes fem fisk pr. kategori. Fanger en deltager et større eksemplar end én af de fem fisk deltageren allerede har tilmeldt, i én af kategorierne, vil denne nye fisk skubbe den mindste af deltagerens allerede tilmeldte fisk af listen. Man kan altså med andre ord tilmelde flere fisk, end fem pr. kategori, men det er kun deltagernes fem største eksemplarer der tæller i den samlede stilling. Den enkelte deltagers samlede placering i konkurrencen, vil blive afgjort af den gennemsnitlige længde af de fisk, som den enkelte deltager har tilmeldt til hver kategori. Nedenfor et listet et eksempel på udregningen af en gennemsnitlig længde:

Eksempel:

Deltagers antal tilmeldte gedder: 115 cm, 63 cm, 127 cm, 82 cm, 93 cm. Derfor vil den gennemsnitlige længde af de fem fisk være (115+63+127+82+93)/5 = 94 cm. Har man tilmeldt færre end 5 fisk ved konkurrencens afslutning, vil den samlede længde af de tilmeldte fisk stadigt blive delt med 5. Det gælder med andre ord om, at få fanget, og tilmeldt minimum 5 fisk på hver liste.

Snyd

Hver tilmeldt fisk skal som minimum have ét dokumenteret vidne, hvis kontaktinformationer skal indsendes sammen med tilmeldingen af fisken. Er der mistanke om snyd med længder eller tilmeldte fisk kan Fisk og Fri, til enhver tid afvise en tilmeldt fisk. Er der tale om gentagne gange med begrundet mistanke om snyd, kan Fisk og Fri til enhver tid diskvalificere en deltager.

Præmier:

Hver måned bliver stillingen opdateret og top 5 i hver kategori bliver publiceret i den trykte udgave af Fisk og Fri. Top 10 kan ses på Fisk og Fris hjemmeside ca. den 14´ende i hver måned.

Hver måned er der flotte præmier til den længste nye fisk i hver kategori samt månedens smukkeste fisk set i dommerens optik-

Ved opgørelse af den samlede stilling for 2017 i februar 2018 nummeret, vil der være én stor flot hovedpræmie præmie til vinderne i hver kategori (baseret på gennemsnitslængder).

Denne artikel Predatorcup er oprindeligt publiceret på Fisk & Fri.