Vi accepterer disse kort
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRA 49 kr.

FRI FRAGT
VED KØB OVER 500,-

14 DAGES
FULD RETURRET

Nyheder

Rügen tur med succes

MICHAEL SØRENSEN og et par kammerater var nede på deres årlige Rügen tur her i starten af januar, og han har sendt os rapport:

– Turen blev næsten aflyst p.g.a af at store dele af området var dækket af is. Så det var vanskelige forhold. Vi havde problemer med at komme ud af havnen og måtte kaste mellem flydende isblokke en stor del af tiden.

På trods af vanskelighederne var fiskeriet godt, med 10-15 gedder i båden hver dag. Der var nogle af de sædvanlige hot-spots der desværre ikke var muligt at fiske på p.g.a is og vind. At der alligevel blev fanget gedder på 128, 126, 118, 117, 116, 110, 109 cm på de 3 dage vi var der, viser at området formentligt er det kendte sted i verden hvor potentialet til at fange store gedder er størst. Den største fisk vi fik fanger var en fin fisk på 118 centimeter og 11,7 kilo, som kan ses på billedet.

Vi prøvede mange forskellige agn, men de mest effektive var de nye Pro Shads fra FOX, fisket med et let jig hoved midt i vandet. Selv om vandtemperaturen var omkring 0 grader var gedderne oppe i vandet og ikke som man kunne forvente ved bunden.

Venlig Hilsen Michael Sørensen

Vi siger tak for rapporten og tillykke med de flotte fisk.

Denne artikel Rügen tur med succes er oprindeligt publiceret på Fisk & Fri.