Vi accepterer disse kort
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRA 49 kr.

FRI FRAGT
VED KØB OVER 500,-

14 DAGES
FULD RETURRET

Nyheder

Skoleeleverne i 8C på Skt. Nikolai Skolen har virkelig udvist stort engagement i forbindelse med Køge Å reetablerings-projektet.

14.06.10 – KØGE Å har fået en håndsrækning af skoleeleverne på Skt. Nikolai Skolen. Foranlediget af DSF, DTU og Fiskeridirektoratet har de nemlig været med til at forbedre betingelserne for ørredbestandene i vandløbet.

Iført gummistøvler, waders og anden praktisk beklædning har 8.klasses eleverne fra skolen ydet førstehjælp til vandløbet i form af udlægning af gydegrus og udsætning af fisk. I alt er der slæbt 6 tons småsten og grus ud i åen, som de gydetrækkende fisk vil nyde godt af i den kommende lange årrække, og derudover har eleverne været med til at udsætte 500 10-15 centimeter lange ørredsmolt, som skal være med til at sikre de fremtidige generationer af ørreder i det smukke vandløb.

Finn Sivebæk har været projektleder, og han er imponeret over det store engagement, som eleverne har udvist. Det bringer håb om, at det er muligt at sikre ørredbestandene for eftertiden.

Denne artikel Skoleelever redder vandløb er oprindeligt publiceret på Fisk & Fri.