Vi accepterer disse kort
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRA 49 kr.

FRI FRAGT
VED KØB OVER 500,-

14 DAGES
FULD RETURRET

Nyheder

JONAS LORENTZEN har haft nogle lange måneder uden nævneværdige fisk på land, men det fik han lavet om på. Læs hans rapport her:

– Jeg besluttede mig for en aftentur efter suder i den lokale sø. Jeg valgte en 12 mm jordbærboiles, da der var for mange småfisk til orm og majs. Efter de første par suder, døde fiskeriet lidt hen. Jeg kastede endnu engang mit grej ud og satte mig godt til rette i min stol.

Pludselig begyndte mit flåd at vandre hastigt henover vandoverfladen. Jeg gav et godt modhug og kunne straks mærke en god fisk for enden, den tog et par pæne udløb, og jeg vidste nu, at der ikke var tale om en suder.

Efter en ihærdig kamp for at undgå de mange åkander ved bredden, kunne jeg ca. ti minutter senere, sikkert nette en sund og flot spejlkarpe på hele 10,1 kilo. Jeg fik nogle hurtige billeder i kassen og fisken kom tilbage i sit rette element kort efter.

Denne artikel Spejlkarpe på sudergrej er oprindeligt publiceret på Fisk & Fri.