Vi accepterer disse kort
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRA 49 kr.

FRI FRAGT
VED KØB OVER 500,-

14 DAGES
FULD RETURRET

Nyheder

SUPERTILBUD

TIL NYE ABONNENTER
I denne måned kan du vælge mellem 2 forskellige Wiley-X solbriller, til kr. 1.295,-, så får du et GRATIS helårsabonnement med oven i hatten.
Er du abonnent i forvejen, kan du godt benytte dig af dette tilbud, så lægger vi de 10 blade oven i dem du i forvejen har til gode.

Wiley-X er international kendt for deres kompromisløse polaroid briller, der ud over en uovertruffen funktio-
nalitet med hensyn til skarpt syn, god kontrast og perfekt farvegengivelse – er kendt for at levere briller, der kan holde til ALT. Den dag du pludselig får en gren, en flue, en spinner eller et lod i øjet med stor fart vil du være ekstra glad, for de sikkerhedsgodkendte briller kan klare mosten og beskytte dit øje.

Som ny abonnent kan du vælge imellem to briller:
Peak Polarized Blue Mirror. Matte Black Frame og
Rebel Polarized Bronze Matte Layered Tortoise Frame.

Peak er en cool udseende brille, der med sit rene look samt gummibelagte næsestykke for bedre fæste, forener det klassiske og det sporty. En brille der gør sig lige godt til en tur i byen som til en tur langs stranden. Pris kr. 1.295,-

Rebel har et brunt stel med ravfarvede glas. Det giver denne udgave af WX Rebel det perfekte og klassiske look. Det gummifremstillede næsestykke sikrer optimalt greb i alle situationer. Pris kr. 1.295,-
Glasset på begge modeller er Wiley-X Filter 8 Polarized polycarbonat, der giver et klart og mere komfortabelt syn. Wiley-X´s polariserende solglas tilbyder yderligere 100% UV beskyttelse. Det er vandafvisende, antireflekterende og T-Shell behandlingen gør glasset modstandsdygtig over for ridser.

Vælg mellem:
Peak solbrille værdi kr. 1.295,-
Abonnement (10 numre) kr. 495,-
DIN PRIS KUN KR. 1.295,-
(for abonnement og solbrille)

Rebel solbrille værdi kr. 1.295,-
Abonnement (10 numre) kr. 495,-
DIN PRIS KUN KR. 1.295,-
(for abonnement og solbrille)

Denne artikel SUPERTILBUD er oprindeligt publiceret på Fisk & Fri.