Vi accepterer disse kort
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRA 49 kr.

FRI FRAGT
VED KØB OVER 500,-

14 DAGES
FULD RETURRET

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Det kan vi selvfølgelig - fra mandag til fredag i tidsrummet 10-13 på 33 11 14 88

Du kan også maile os på webshop@fiskogfri.dk 
Henvendelser vedrørende abonnementer sendes til abo@fiskogfri.dk

Som udgangspunkt svarer vi på mails alle hverdage mellem 8 og 16, men vi er så glade for vores kunder at vi sommetider svarer om aftenen eller i weekenden

Vi bestræber os på at levere din vare så hurtigt og billigt som muligt. Varer vi ikke har på vores eget lager, vil derfor have lidt længere leveringstid. For de fleste varer vil leveringstiden derfor være 1-3 dage og for visse varer kan der gå op til 5 dage. Vi leverer ikke i weekender, så bestillinger afgivet fredag eftermiddag bliver først behandlet om mandagen.

I den pakke du har modtaget fra os, ligger der en returseddel indeholdende de oplysninger du skal bruge. Hvis du er kommet til at smide den ud, kan du skrive til webshop@fiskogfri.dk - så sender vi dig en ny. Hvis du er i tvivl om hvad du skal gøre, kan du altid ringe til vores kundeservice mellem 10 og 13 på 33 11 14 88

Retursedlen kan også hentes HER

Du skal være opmærksom på at du selv afholder udgiften for fragt retur til vores lager. Til gengæld betaler vi altid fragten fra vores lager til dig.

Når vores lager har modtaget og behandlet din returforsendelse sender de os en liste over returordrer. Vi behandler returordrer én gang om ugen, og derfra kan der gå op til fem bankdage før pengene er på din konto. Så alt i alt kan der desværre godt gå tre uger før alt er på plads.

Vi udgiver Fisk & Fri 10 gange årligt. I januar og juli udkommer vi ikke. Derudover afleverer vi adresselister til vores distributør den 15. i måneden, så abonnenter oprettet efter den 15. i en måned, kan ikke forvente at modtage blad før måneden efter. Hvis du for eksempel bestiller og betaler et abonnement den 7. august, så modtager du dit første blad den 1. september. Hvis du bestiller og betaler dit abonnement den 16. august, modtager du dit første blad den 1. oktober. Se vores udgivelseskalender her

Spørgsmål vedrørende abonnementer sendes til abo@fiskogfri.dk

Det kræver at du er abonnent på Fisk & Fri OG at du har oprettet en konto her i webshoppen hvor du har angivet dit abonnementsnummer.

Du bliver abonnent lige HER

Du opretter din konto lige HER

Når du har gennemført dit køb, kommer du til en kvitteringsside der bekræfter dit køb. Du modtager desuden en ordrebekræftelse på den mailadresse som du har indtastet i formularen. Hvis du ikke har modtaget en ordrebekræftelse pr. mail, bør du kigge i dit spamfilter, eller se om du har tastet den korrekte mailadresse ind. Pengen bliver trukket fra din konto når ordren er færdigbehandlet på vores lager.

Desværre ikke. Vores lager har ikke mandskab til at håndtere enkelte pakkeudleveringer

Det har vi desværre ikke.

TILMELD DIG FISKEMAILS